Det er ingen hemmelighet at bilreparasjon koster mye penger. Kompliserte reparasjoner og enkle reparasjoner kan begge føre til at du mister dine hardt opptjente penger. Det er derfor du trenger alle fordeler som er mulig for å redusere kostnadene for bilreparasjonsregningene dine. I denne artikkelen finner du tips som kan hjelpe deg med å spare penger på bilreparasjoner.

Sørg for at du får kvalitetsdeler for å fikse bilen. Du kan vanligvis få bedre priser hvis du får brukte deler fra en søppelplass, men det er ingen måte å vite hvor lenge disse delene vil vare. Ikke nøl med å bruke mer på helt nye deler som kommer med en garanti.

Et nødsett er et must for bilen din. Settet ditt bør inneholde jumper kabler, dekk skiftende verktøy og kanskje litt ekstra gass. Ikke glem tepper og en god lommelykt med noen batterier.

Det er ikke lovlig for en mekaniker å begynne å jobbe med bilen din før du offisielt autoriserer dem til å gjøre det, vanligvis ved å signere en kontrakt. Vær forsiktig med hva du autoriserer mekanikeren til å gjøre. Du bør bare signere dokumenter som inneholder en detaljert liste over de nødvendige reparasjonene og prisene.

Hvis kjøretøyet begynner å lage en høyere støy enn vanlig, bør du mistenke at lyddemperen må skiftes ut. Dette er en jobb som er best gjort i en butikk fordi det er vanskelig å jobbe under en bil uten heis. Du kan få en advarsel eller til og med en billett hvis lyddemperen din høres for høyt ut.

Test ut bilen før du betaler for sine reparasjoner. Mange glemmer å prøvekjøre bilen sin og betale for reparasjoner som egentlig ikke fikset problemet.

Unngå mekanikk som belaster deg for reparasjoner som egentlig ikke er nødvendig. God mekanikk vil fortelle deg om nedslitte stykker uten å erstatte dem automatisk. Hvis en mekaniker gjør unødvendige reparasjoner, finn noen andre som er mer troverdig.

I tillegg til grunnleggende dekk skiftende utstyr, holde en plast tote fylt med DIY auto reparasjon forsyninger i bagasjerommet på bilen i nødstilfeller. Fyll den med minst en liter hver av motorolje, overføringsvæske, styrevæske og bremsevæske og en gallon vann. Legg til en kan med gjennomtrengende oljespray, en rull med duct tape, hyssing, strikkledninger og grunnleggende verktøy, slik at du kan administrere mindre reparasjoner på veien.

Vær oppmerksom på skiltene en potensiell mekaniker gir deg. Hvis han ikke kan gi deg øyekontakt, rushes hans ord, eller unngår å svare på eventuelle spørsmål du har for ham, han kan prøve å skjule noe. Kanskje han egentlig ikke vet hva han gjør eller lyver om noe annet. Hvis dette er tilfelle, gå med en annen mekaniker.

Du trenger kanskje bilreparasjon, men du trenger ikke å bryte banken for å få det gjort. Det er legitime måter du kan gi bilen reparasjonene den trenger mens du holder deg innenfor budsjettet. Denne artikkelen vil komme til nytte, så bruk den og hold bilen i gang jevnt for mindre.